Acţiune caritabilă, organizată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva. Aceştia strâng, şi în acest an, jucării pentru copiii din centrele de plasament ale judeţului.

Bibliotecarii se mobilizează, şi anul acesta, pentru a aduce un strop de bucurie micuţilor aflaţi sub aripa statului. Ei vor da startul la colectă începând din 25 februarie. Jucăriile se vor aduna până pe 25 mai, la sediul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva.

Locuitorii care doresc să se implice în această campanie pot dona jucării, acestea din urmă vor fi duse copiilor din centrele de plasament din judeţul Hunedoara.

Campania, intitulată „O jucărie pentru fiecare”, a fost iniţiată în urmă cu câţiva ani şi s-a bucurat de un real succes. „Este un gest aparent mărunt, dar cei care vor veni cu jucării vor fi, într-un fel, înlocuitorii părinților pe care acești copii nu-i au sau de care sunt despărțiți. Pe această cale, îi anunțăm pe toți cei care vor să le dăruiască acestor copii jucării că sunt așteptați la Secția de Artă și Carte Franceză a Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sediul în municipiul Deva, str. 1 Decembrie 1918, nr. 26, unde se va afla un centru de colectare a jucăriilor. Prin această inițiativă îi chemăm alături de noi pe toți cei care vor să le dăruiască un strop de bucurie acestor copii vitregiți de soartă”, a declarat Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Hunedoara din Deva.

Hunedorenii vor putea dona jucării, în perioada mai sus menţionată, de luni până vineri, între orele 10:00 şi 18:00, iar în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 09:00 şi 14:00.

Articolul precedentNATO și UE deschid ușile spre deplasările externe ale oficialilor județeni
Articolul următorHunedoara, tot mai aproape de un transport public modern. Proiecte, declarate eligibile