Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Petroşani şi cei ai Serviciului Investigaţii Criminale au efectuat o acțiune pe raza municipiului Petroşani, în urma căreia a fost depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, pe numele căruia a fost emis, de către autoritățiile statului italian, un mandat european de arestare, prin care se solicită arestarea în vederea extrădării.

Din cuprinsul semnalării, rezultă că bărbatul este cercetat de autorităţile italiene pentru fapte ce se regăsesc în legea penală română ca infracțiuni de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

În cursul zilei de ieri, pe numele bărbatului a fost emis,  de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, o ordonanță  prin care s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, cel în cauză urmând să fie prezentat magistraţilor Curţii de Apel Alba-Iulia, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile judiciare italiene.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Morți trase la indigo: Dumitru Tinu – Ioan Crișan. „Crima aproape perfectă”
Articolul următorELEVII protestează în fața Guvernului și în toată țara împotriva deciziei de DECONTARE a navetei