Direcția de Sănătate Publică Hunedoara a decis suspendarea activității în mai multe centre. Hunedorenii nu se mai înghesuie în centrele de vaccinare. Incidența în județ este zero, măsurile impuse de pandemia de COVID-19 au fost relaxate. Așa se face că ieri spre exemplu, la nivelul județului, au fost făcute doar 411 doze de vaccin, majoritatea doze de rapel.

Conducerea DSP Hunedoara spune că din cauza scăderii adresabilității privind activitatea de vaccinare au fost luate măsuri de suspendare a activității în cazul unor centre. În altele, programul de funcționare a fost redus.

Centrele de vaccinare de la  Sala de sport Școala nr. 7 Petroșani, Centrul Cultural Drăgan Munteanu Deva, Casa de Cultură Ladislau Schmidt Petrila, Sala de sport comunitară Hațeg, Sala de sport Vulcan, Parcul de Afaceri Simeria, Sala de sport comunitară Ilia, Sala de sport comunitară Orăștie sunt cele care au activitatea suspendată.

În municipiul Petroșani rămâne activ centrul de vaccinare de la Spitalul de Urgență Petroșani, care va fi deschis de la 14.00 la 18.00. Program de la 8.00 la 14.00 are centrul de vaccinare amenajat la Palatul Cultural Minerul Lupeni. La Casa Pensionarilor Hunedoara programul este de la 8.00 la 17.00, iar la Centrul de Sănătate Multifuncțional Călan de la 9.00 la 18.00. Centrul de vaccinare de la Spitalul Orăștie are program de la 15.00 la 19.00, iar cel de la Spitalul Municipal Brad de la 14.00 la 18.00.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedent52 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2! Situația din fiecare județ
Articolul următorBilanț coronavirus -1 iulie – Autoritățile anunță noile statistici – Câte infectări s-au înregistrat în ultimele 24 de ore