Mickey și prietenii săi, Minnie, Donald, Daisy, Goofy și Pluto, vin la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din Deva, duminică, 31 martie, la ora 17:00, într-un spectacol muzical, cu invitați surpriză, intitulat ”Clubul lui Mickey”.

Timp de 60 de minute, copiii prezenți la eveniment vor învăța trucuri de magie și cum să facă un tort și vor cânta și dansa ajutându-l pe Goofy să devină un DJ de succes.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri între 12 lei (categoria III) și 35 de lei (categoria I), în funcție de locul ocupat în sală și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri – între orele 10:00-16:00 și sâmbătă (23 martie 2019) – între orele 11:00-13:00, de pe Eventbook.ro și de la toate oficiile poștale.

Potrivit organizatorilor, copiii care achiziționează bilete la categoria I vor participa la o sesiune foto cu persoanejele Disney, pe scenă, la finalul spectacolului.

Spectacolul ”Clubul lui Mickey” este organizat de Golden Party Cluj-Napoca și Compania de Evenimente FUNtasticii din Ploiești.

Articolul precedentGAFĂ. Denumirea Primăriei Deva, scrisă greșit pe băncuțele amplasate în Cetatea orașului
Articolul următorUn nou bloc ANL se va construi la Orăştie. Imobilul, destinat familiilor tinere