Căsuțele minerilor de pe litoral urmează a fi scoase la vânzare. În plus și clădirile care se află în fostele perimetre miniere se află în atenția unor posibili investitori. Societatea Națională de Inchideri Mine Valea Jiului vrea să afle care este valoarea de piață a clădirilor.

Este vorba de clădirile de la minele Paroșeni și Uricani. 5000 de lei alocă Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului pentru  determinarea valorii juste, de piață a clădirilor industriale din cele două perimetre miniere.

Clădirile din patrimoniul SNIMVJ SĂ – sucursalele Mina Paroseni şi Mina Uricani se evaluează la valoarea de piaţă, în vederea efectuării tranzacţiei de vânzare – cumpărare. Urmare a evaluării se emite Raportul de evaluare pentru fiecare sucursală beneficiară, respectiv Mina Paroșeni și Mina Uricani.

“Se solicita achiziționarea serviciului de evaluare a clădirilor aflate în patrimoniul SNIMVJ SĂ- Mina Paroșeni și Mina Uricani, în scopul stabilirii valorii de piață, în vederea valorificării prin vânzare a acestora ( având în vedere solicitările transmise de potențiali cumpărători )”, arată documentația.

Și căsuțele minerilor de la Eforie Nord, mai exact, Complexul Meduza urmează a fi supus evaluării. 441.382 de lei este valoarea de inventar a acestora.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentÎncă un aviz favorabil pentru un proiect dedicat exclusiv celor din Valea Jiului
Articolul următor„Porți deschise” la Tribunalul Hunedoara și Judecătoria Deva