Programul de vizitare al Castelului Corvinilor de la Hunedoara se modifică, începând de astăzi, 17 septembrie. Astfel, turiștii care doresc să treacă pragul edificiului istoric pentru a-l admira trebuie să știe că porțile acestuia se vor închide mai devreme. 

Castelul de la Hunedoara va fi deschis pentru vizitatori până la ora 19:00, cu precizarea că ultima intrare se va face cu 45 minute înainte de ora închiderii. Ca de obicei, la venirea toamnei, monumentul istoric se închide pentru public mai devreme. Pe timpul verii acesta a putut fi vizitat până seara la ora 20:30.

Reprezentanții Muzeului Castelului Corvinilor au informat că, începând cu data de astăzi, edificiul poate fi vizitat zilnic, între orele 09:00 și 19:00, excepție făcând zilele de luni, când turiștii pot intra în fosta casă a lui Iancu de Hunedoara doar de la prânz, de la ora 12:00.

Castelul Corvinilor este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Anual, sute de mii de vizitatori vin la Hunedoara pentru a-l admira. În 2017, peste 330.000 de oameni au trecut pragul spectaculosului monument medieval din municipiul de pe Cerna.

Articolul precedentPNL Hunedoara susține familia tradițională
Articolul următorFOTO| O nouă creșă în Deva. Aceasta a fost deschisă de astăzi