Numeroşi vizitatori ajung la Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara. Impunătorul edificiu medieval rămâne deschis pentru turişti, chiar în condiţiile desfăşurării lucrărilor de restaurare.

Castelul de la Hunedoara a intrat în şantier, urmând să fie restaurat în cadrul unui amplu proiect. Administraţia monumentului istoric a transmis că vizitatorii vor avea, în continuare, acces în incinta acestuia. Inclusiv în acest sfârşit de săptămână turiştii au sosit în număr mare să viziteze fosta casă a lui Iancu de Hunedoara. „Frumusețea Castelului Corvinilor, scăldat în razele calde ale soarelui din acest sfârșit de octombrie, a atras numeroși vizitatori la Castelul Corvinilor. Le mulțumim tuturor și îi invităm să revină. Chiar în condițiile desfășurării lucrărilor de restaurare Castelul rămâne deschis pentru vizitare. Vă așteptăm cu drag”, au transmis administratorii Castelului Corvinilor.

Reamintim că, pregătirile pentru restaurarea Castelului Corvinilor au început. În urmă cu aproximativ o săptămână, s-a dat startul pentru amenajarea șantierului pentru lucrările de restaurare și conservare a monumentului istoric. Mai multe TIR-uri cu diverse containere ce vor adăposti birourile șantierului, dar și muncitorii, s-au instalat în spatele edificiului medieval.

Articolul precedentProducători agricoli şi fermieri s-au reunit la Băiţa, la tradiţionalul târg de toamnă
Articolul următorCaravana cu medici a ajuns la Orăştioara de Sus, unde a oferit consultaţii gratuite localnicilor