Studenți ai Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca și voluntari ai Organizației Studenților din Universitatea „Babeș-Boylai” (OSUBB) vin în județul Hunedoara pentru a susține, în fața viitorilor absolvenți de liceu, prezentări ale prestigioasei instituții de învățământ superior.

Oferta de studiu va fi prezentată, pe data de 25 martie, în licee din trei orașe ale județului Hunedoara. Astfel, acestea vor fi susținute, în ziua respectivă, la Deva, la Colegiul Național „Decebal”, de la ora 09:00, și la Colegiul Pedagogic „Regina Maria”, de la ora 11:00. În Hunedoara, studenții și voluntarii de „Babeș-Bolyai”, vor merge la Colegiul Național de Informatică „Traian Lalescu”, la ora 9:00, și la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” la 10:50. De asemenea, oferta de studiu va fi prezentată și la Petroșani, la Colegiul Național „Mihai Eminescu”, la ora 12:00, și la Colegiul Național de Informatică „Carmen Sylva”, la ora 13:00.

Prezentările fac parte din proiectul, aflat la a șasea ediție, Caravana UBB al OSUBB. Potrivit organizatorilor, acesta își propune prezentarea ofertei de studiu a UBB în cât mai multe licee prestigioase din țară. Anul acesta, Caravana UBB ajunge în peste 100 de licee din 31 de orașe, atât din zona Transilvaniei, cât și a Banatului sau Moldovei.

Articolul precedentO pensionară din Deva, pe punctul de a le „umfla” conturile unor escroci. Avertizată de o angajată de la bancă
Articolul următorProiecte comune între Petroșani și Varpalota