O capră neagră a fost împușcată în Masivul Parâng, din județul Hunedoara. Braconierii au fost prinși în urma unei acțiuni a jandarmilor montani împreună cu paznicul de vânătoare.

Totul s-a întâmplat vineri, 12 octombrie, când jandarmii au primit informații despre faptul că, în zona Coriciu, din Parâng, se află o mașină suspectă, cu numere străine. Jandarmii au luat legătura cu paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Petroșani și au pornit spre locul indicat. Pe un drum forestier din zonă, ei au oprit o mașină de teren în care se aflau patru bărbați, doi dintre ei fiind cetățeni străini.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara, cei patru aveau asupra lor două arme de vânătoare. De asemenea, în mașină au găsit și capra neagră împușcată. „Aceștia nu dețineau autorizație de vânătoare. Documentele întocmite au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor pentru infracțiunea de braconaj conform Legii 407/2006 a vânătorii și a protecției fondului cinegetic”, au arătat reprezentanții IJJ Hunedoara.

Sursa foto: IJJ Hunedoara
Articolul precedentFOTO| Noua grădiniță de la Orăștie, aproape gata
Articolul următorOrchestra Metropolitană București, în concert extraordinar la Castelul Corvinilor