Campionatul Național de gimnastică al junioarelor începe, astăzi, la Deva

Cele mai bune și în formă junioare ale României vor concura, începând de astăzi, la Naționalele individuale de gimnastică artistică de la Deva. Campionatul se va desfășura timp de două zile, între 16 și 17 noiembrie, la Sala Sporturilor din municipiu.

Peste 90 de gimnaste, reprezentante a 23 de cluburi, vor lua parte, astăzi și mâine, la Campionatul Naţional individual de gimnastică artistică al junioarelor III, II şi I. La start, se vor regăsi toate componentele echipei naţionale de gimnastică artistică de junioare a României, cea care a ocupat locul 4 la Campionatele Europene de la Glasgow, din luna august, în frunte cu medaliata cu aur european la sol, Ioana Stănciulescu, şi de Silvia Sfiringu, Antonia Duţă, Daniela Trică sau Ana Maria Puiu. Totodată, cei prezenţi la Deva vor avea ocazia să le vadă la lucru pe sportivele programului naţional “Ţară, ţară, vrem campioane!”, iniţiat de antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, şi sponsorizat de OMV Petrom.

Campionatul este organizat de Federația Română de Gimnastică și Colegiul Național Sportiv „Cetate” Deva, intrarea fiind liberă.

Articolul precedentElevi și sportivi cu performanțe deosebite, premiați de autoritățile locale din Hunedoara
Articolul următorSe redeschide circulația pe A1, între Șoimuș și Simeria! Punctul de întoarecere de pe DN 7, reamenajat de drumari