Bursă locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara, s-a bucurat de o participare numeroasă. Peste 150 de tineri, din cele nouă localități ale județului în care a avut loc acțiunea, au încercat să își găsească o slujbă. Doar o parte dintre aceștia au fost, însă, norocoși, plecând acasă cu un contract de muncă încheiat pe loc.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți s-a desfășurat vineri, 18 octombrie, în Deva, Hunedoara, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Orăștie, Brad, Călan și Hațeg. 155 de absolvenți, din localitățile mai sus menționate, s-au prezentat în intervalul orar în care s-a desfășurat acțiunea, respectiv 09:00 -13:00, la agențiile locale, pentru a-și găsi un serviciu.

Potrivit reprezentanților AJOFM Hunedoara, au fost contactați, în vederea participării la bursă, un număr de 197 angajatori, dar s-au prezentat efectiv 49 de agenţi economici. La „bătaie”, au fost puse 145 de locuri de muncă, cele mai multe dintre acestea fiind în Deva (65).

La final, au fost selectaţi 48 absolvenţi în vederea încadrării în muncă, 19 fiind angajați pe loc. Ca de obicei, reprezentanții AJOFM vor monitoriza, după un interval de 30 de zile, câți dintre absolvenții hunedoreni selectați în vederea angajării au fost încadrați în muncă.

Articolul precedentSoldați pentru câteva ore. „Ziua Armatei României în Școli”, la Brad
Articolul următorCasă donată de o familie din Brad, transformată în centru social de Episcopia Devei și Hunedoarei