Festivalul artistic ”Brăduțul de argint” revine, pentru ediția din acest an, acasă, la Lupeni, localitatea în care a luat ființă. Este cea de-a XI-a ediție, la care sunt așteptați să participe sute de copii. 

În eforturile, deloc ușoare, de organizare a unui astfel de eveniment, Ileana Berki o are în acest an alături și pe Simona Ionașc – un alt artist al Văii Jiului dedicat descoperirii și promovării tinerilor talentați din zona noastră, dar și Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni, care sprijină organizarea acestui act artistic. Spectacolul de gală urmează să se desfășoare în 15 decembrie 2018, de la ora 10,00 la Palatul Cultural din Lupeni

Obiectivul declarat al acestui festival-concurs este cel de promovare a copiilor și tinerilor cu calități vocale și artistice, muzicale și interpretative. Festivalul ”Glasuri de Argint” va avea și o latura caritabilă, binevenită în această lună în care miracolul creștin al Nașterii Domnului trebuie să-i bucure pe toți oamenii. Astfel, Toate fondurile care se vor strânge la acest eveniment, atât din vânzarea invitațiilor cât și de la diverși sponsori, se vor îndrepta către CENTRUL E.G.A.L al Crucii Roșii din România.

Articolul precedentStudenții de la Petroșani, angrenați în proiecte de cercetare
Articolul următorFurt într-o școală din Orăștie. Doi elevi au sustras bani și telefoane mobile