Un nou bloc ANL urmează să fie construit în municipiul Orăștie, imobilul fiind destinat tinerilor specialiști din sănătate.

În prezența directorului general al Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL), Andrei Cosmin Țurcanu, dar și a proiectantului și a constructorului, s-a realizat predarea amplasamentului privind construirea acestuia.

Noul bloc ANL, destinat tinerilor specialişti din sănătate, va fi construit pe strada Pricazului, nr.16 (curtea spitalului municipal) din localitate. Acesta va avea 10 locuințe de serviciu.

Primarul din Orăștie, Ovidiu Laurențiu Bălan, spune că noul bloc vine în completarea multitudini de proiecte de modernizare şi dotare cu aparatură medicală a Spitalului Municipal Orăştie. „Prin construirea acestui bloc se urmăreşte atragerea şi menținerea tinerilor specialişti din sănătate în localitatea noastră. Durata de realizare efectivă a obiectivului este de 10 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, neluând în calcul, însă, posibilele întreruperi a lucrărilor cauzate de condițiile climatice din timpul iernii”, a declarat edilul șef al orașului.

Articolul precedentUniversitatea Petroșani, parteneriat cu Universitatea St. Ivan Rilski din Sofia
Articolul următorTeoretic nu se stă în munte, dar e plin de gunoaie