Bătrână lăsată fără 1600 de euro și 2800 de lei. Femeia a permis accesul în locuinţă unei tinere care a pretins că doreşte să îi vândă diferite produse „la promoţie”.Poliţiştii sunt pe urmele celor care au sustras din locuinţa unei femeii 1.600 de euro şi 2.800 de lei, profitând de neatenţia acesteia.

 În data de 15.11.2018, în jurul orei 12:05, Poliţia  Municipiului Petroşani a fost sesizată de un petroşănean despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința soacrei sale, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Petroșani, de unde au sustras diferite sume de bani.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că o tânără (în curs de a fi identificată), în jurul orei 11:30, sub pretextul că dorește să vândă produse „la promoţie”, din partea unui lanţ de magazine, a fost invitată în apartament de către partea vătămată (care nu a asigurat uşa de la intrarea în apartament, după intrarea „vânzătoarei” de ocazie).

Timp de aproximativ 30 de minute, tânăra i-a prezentat petroșenencei mai multe produse, însă aceasta nu a cumpărat niciun produs. După plecarea „vânzătoarei”, femeia a constatat că din apartament, din dulapul din dormitor,     i-au fost sustraşi 1.600 de euro şi 2.800 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, poliţiştii demarând cercetări în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Articolul precedentPentru prima dată, localnicii de pe strada Coasta din Petroșani au apă potabilă
Articolul următorSupervizare pentru închiderea minelor Lupeni și Lonea