Clipe de coșmar pentru o femeie, în vârstă de 79 de ani, ce locuiește într-o casă improvizată situată în Sântuhalm, lângă Deva. Bătrâna a fost agresată și jefuită de toți banii pe care îi avea. Polițiștii le-au dat de urmă atacatorilor. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, altul de 35 de ani, ambii din Deva, și un minor de 15 ani, din județul Sibiu.

Cei trei au fost prinși în urma unei acțiuni desfășurată de poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva, cu sprijinul celor ai Serviciului de Investigații Criminale. „Poliţiştii au stabilit că cei trei, împreună cu alţi doi (minori în vârstă de 13 şi, respectiv, 11 ani), în cursul nopții de 23/24.09.2019, au pătruns într-o locuință improvizată situată în localitatea Sântuhalm, unde au agresat o femeie în vârstă 79 de ani, pe care au deposedat-o de mai multe bunuri (prejudiciul total cauzat fiind în valoare de aproximativ 6.000 de lei)”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Oamenii legii au stabilit că, în cursul aceleiași nopții, suspecții au mai dat o lovitură. Prin tăierea unei părți a gardului împrejmuitor al unui imobilul situat în aceeaşi zonă, au pătruns în incinta curții unei societăţi comerciale, de unde au sustras diferite bunuri din cinci autovehicule. Doi dintre prezumtivii autori ai faptelor menţionate (bărbatul în vârstă de 44 şi cel de 35 de ani) fost reținuți preventiv şi prezentaţi magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 zile.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor cinci persoane.

Articolul precedentUn tânăr care a dispărut din centrul de plasament din Orăștie, căutat de polițiști
Articolul următorÎncep înscrierile pentru Festivalul de muzică pop „Stelele Cetății” -Deva 2019