Un preot din municipiul Vulcan îi critică asupru pe elevii și profesorii Colegiului Tehnic Mihai Viteazu din Vulcan. Totul a pornit de la afișul pentru Balul Bobocilor. Afișul este unul care îl nemulțumește profund pe preot și spune că elevii vor fi demonizați.

“Zombieland… This place is so dead” este tema Balului Bobocilor din acest an de la liceul vulcănean.

“Am văzut astăzi pe net tema aleasă pentru Balul Bobocilor la Liveul Vulcan. NU pot decât să mă îngrozesc. Acestea sunt generațiile care vin din urmă? Acesta este modul de a gândi al tinerilor de 14-15 ani? Aceasta este educația pe care o dăm copiilor noștri? Atenție, fraților…pierderea demnității duce într-adevăr la demonizare! Domnilor profesori, demoni vă doriți, demoni veți avea în școli în loc de elevi”, scria preotul pe pagina sa de socializare.

Reacția preotului nu a rămas fără ecou. Internauții l-au criticat pentru atitudinea sa.

“Aceasta este mentalitatea “adulților“ care vor să ne impună cum să trăim!
Am fost învățat să respect omul mai învârstă deoarece e mai înțelept și mai trecut prin viață și am ce învăța de la el, dar în situația de față sunt doar mai înaintați în vârstă, nimic în plus față de mine sau de alți copii pe care îi numiți Demoni! Ce aș putea învăța de la asemenea oamenii? Să mă îndobitocesc și eu ca ei, să ajung să acuz niște copii că sunt Demoni pentru faptul că au ales o tematică despre Zombie?  Sunt melodii celebre și cunoscute de o întreagă lume despre Zombie și nimeni nu s-a atacat așa cum au făcut-o inculpații. Mănăsuc Zgârcea, o pramatie de om care acuză copiii pentru că vor să reprezinte orașul ăsta de carton care nu le oferă absolut nimic! Ar trebuii să îți vezi de parohia ta Domn părinte și să ai grijă de femeile în fârstă la care le papi banii. Nu te apuca tu să vorbești de copiii ei te reprezintă pe tine idiotule nu tu pe ei, tu ești un expirat. Un om de nimic care nu are dreptul să facă asemenea acuzații!”, spune un utilizator al rețelei de socializare.

Ulterior, mesajul preotului a fost șters de pe rețeaua de socializare.

Articolul precedentJumătate de milion de lei pentru iluminatul festiv din Hunedoara
Articolul următorVolume pe alese la Deva. A început „Salonul Hunedorean al Cărții”