Unul dintre ambasadorii județului Hunedoara, sportivul petroșănean Avram Iancu, a revenit acasă. Acesta a răspuns invitației lansate de autoritățile publice și s-a întâlnit cu fiecare în parte.

La invitația președintelui Mircea Bobora, sportivul din Petroșani a fost prezent, astăzi, pentru o scurtă întrevedere, la sediul Consiliului Județean Hunedoara. Avram Iancu a fost felicitat de Mircea Bobora pentru rezultatul extraordinar obținut la Ultramaratonul de la Polul Nord ”6633 Artic Ultra 2019” unde s-a clasat pe locul al III-lea. Avram Iancu a adus cu sine și trofeul câștigat la această competiție, considerată una dintre cele mai grele curse din lume.

Avram Iancu și președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, au discutat despre cum a decurs participarea la această competiție, despre provocările pe care le-a presupus parcurgearea unui asemenea traseu dur, dar și despre proiectele viitoare pe care le are în plan sportivul din Valea Jiului. Avram Iancu își propune să fie, în continuare, un promotor al mișcării sportive prin intermediul căreia să promoveze imaginea Văii Jiului și a județului Hunedoara.

Avram Iancu este  Cetațean de Onoare al Județului Hunedoara din anul 2017, dar și al municipiului Petroșani.

 

Articolul precedentAngajații Complexului Energetic Hunedoara ar putea beneficia de prime de Paște
Articolul următorEveniment inedit la muzeul din Deva. Instituția va găzdui etapa regională a Olimpiadei “Mind Lab”