Echipele E-Distribuţie au reuşit să remedieze defectele produse la reţeaua de electricitate, din cauza nămeţilor care s-au depus în zilele în care judeţul Hunedoara s-a aflat sub cod portocaliu de zăpezi, avarii de pe urma cărora zeci de localităţi au rămas fără curent electric.

Reprezentanţii companiei de electricitate au anunţat, aseară, că problemele s-au rezolvat. „În urma intervențiilor echipelor E-Distribuție și ale contractorilor societății, defectele produse de condițiile meteo severe în rețelele de medie tensiune din județele Arad, Caraș Severin și Hunedoara au fost remediate”, au comunicat cei de la E-Distribuţie.

Potrivit acestora, aseară, se aflau pe teren circa 140 de echipe, care, după remedierea defectelor din rețeaua de medie tensiune, au continuat să lucreze până la repararea tuturor deranjamentelor individuale sau colective din rețelele de joasă tensiune. „E-Distribuție Banat dorește să mulțumească IGSU și celorlalte autorități care au sprijinit echipele de intervenție și eforturile pentru reluarea alimentării cu electricitate a clienților din zonele afectate de condițiile. (…) Colegii de pe teren, mulți dintre ei veniți din Muntenia și Dobrogea, au fost impresionați de cum au fost întâmpinați de oamenii din Banat. Vor continua să repare avariile până când toate familiile vor fi din nou alimentate din rețeaua de energie electrică. Vrem să vă mulțumim tuturor pentru că, deși ați trecut prin condiții grele în ultimele zile, ne-ați susținut și ați avut încredere că facem tot ce putem să grăbim reluarea alimentării cu energie”, au mai spus cei de la E-Distribuţie.

Reamintim că, în urma ninsorilor abundente de la sfârşitul săptămânii trecute, 36 de localităţi ale judeţului Hunedoara, dar şi multe altele din Timiş, Arad şi Caraş-Severin, au rămas fără curent electric. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată pe parcursul acestei săptămâni, în funcţie de cum echipele E-Distribuţie au reuşit să remedieze avariile.

Articolul precedentAngajații societății de apă din Valea Jiului primesc prime de Crăciun
Articolul următorFOTO| Premiaţi pentru spirit civic. Au primit diplome de recunoștință din partea polițiștilor