Autoritățile locale de la Petroșani nu găsesc constructor pentru anveloparea imobilelor. Administrația locală de la Petroșani face o nouă încercare pentru a găsi un constructor care să execute lucrările de reabilitare a unor imobile. Un contract de 3.590.343 lei, fără TVA, care prevede execuție lucrări – proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani”.

Dacă se va găsi un constructor, se vor executa lucrări de reabilitare la 3 blocuri de locuințe respectiv: Bloc 2, Str Carpați; Bloc 33, Str. Viitorului; Bloc 9A, Str. Avram Iancu, în vederea creșterii eficienței energetice a acestora și a scăderii consumului de energie, inclusiv realizarea documentațiilor tehnice pentru obiectivele de investiții. Prin achiziționarea contractului/contractelor de lucrări se are în vedere proiectarea, inclusiv verificarea tehnică a proiectelor și execuția lucrărilor.

Obiectul contractului de achiziție publică este execuție lucrări – proiectare (inclusiv verificarea tehnică a proiectelor) și execuție în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Petroșani” .

 

Articolul precedentAutoritățile locale de la Petroșani nu găsesc constructor pentru anveloparea imobilelor
Articolul următorVeteran de război, sărbătorit la împlinirea unui secol de viaţă