Un transport agabaritic va tranzita județul Hunedoara, în perioada 18 -22 octombrie, au informat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

Ruta pe care se va efectua transportul cu depășiri este: Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac – Autostrada A1 – Margina – DN 68A – Săcămaş – DN 7 – Deva – DJ 687 – Hunedoara.

Lăţimea maximă a vehiculului este de 3,85 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condiţiilor de trafic. În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră. Etapele de desfăşurare ale transportului sunt stabilite de poliţia rutieră, care asigură însoţirea vehiculului cu depăşiri. Transportul nu se va desfăşura în perioadele şi pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roşu”, menționează DRDP Timișoara.

Articolul precedentInaugurarea lotului 3 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva va avea loc, cel mai probabil, în primăvara lui 2019
Articolul următorFOTO| Lucrările la gara din Brad continuă. Iată cum arată acum clădirea – monument istoric