Micuţii din Hunedoara au posibilitatea să îşi dea frâu liber imaginaţiei şi să creeze ornamente specifice sărbătorilor de iarnă în cadrul „Atelierului lui Moş Crăciun”, organizat, şi în acest an, de primăria municipiului de pe Cerna.

Atelierul de creaţie îşi va deschide porţile începând din 10 decembrie. Acesta se va desfăşura la Galeria de Arte din municipiul Hunedoara unde, timp de aproape trei săptămâni, copiii din oraş vor putea realiza decoraţiuni de Crăciun. „Vor participa grupuri de copii cu vârsta între 5 și 10 ani. Cei mici vor crea ornamente de Crăciun. Fiecare atelier va avea o durată de aproximativ 40 minute și se va face cu grupe de maximum 30 de copii, însoțiți de un adult”, spune Elena Iancău, purtător de cuvânt la Primăria Hunedoara.

Programarea la atelier se face, începând de luni, 24 noiembrie şi până pe 5 decembrie, în baza unui formular, ce se găseşte pe site-ul primăriei.

Atelierul lui Moş Crăciun” este organizat pentru al şaselea an de Primăria Hunedoara. De asemenea, tot din 10 decembrie, la Hunedoara, grupurile de colindători sunt așteptate în „Orăşelul lui Moş Crăciun”, amenajat în Parcul Tineretului din municipiu.

Programul de colinde se va desfășura până pe 19 decembrie, între orele 17:00-19:00. Copiii vor primi, din partea administraţiei publice locale, plase cu dulciuri.

Articolul precedentPeste o sută de copii din judeţul Hunedoara, victime ale violenţei în familie (cazuri confirmate)
Articolul următorConcert dedicat Centenarului, la Deva. „Tinerii hunedoreni cântă: Trăiască România!”