O nouă campanie de sterilizări gratuite, a câinilor și pisicilor, finalizată cu succes. Aproape 200 de animăluțe au fost operate, de aceeași echipă de medici de la Dog Rescue Romania care a venit, din nou, în localitatea hunedoreană Brănișca, de la București, special pentru această acțiune.

Imagine

Campania s-a adresat, ca de obicei, proprietarilor de câini și pisici cu venituri modeste, care nu își permit o astfel de operație al cărui cost depășește 200 -300 de lei, și s-a desfășurat tot la Brănișca. „La această campanie, au fost sterilizate peste 180 de animăluțe, doar datorită faptului că Primăria comunei Brănișca a înțeles că, pentru a combate abandonul, este nevoie de sterilizare. (…) Mulțumim medicilor deosebiți din echipa Dog Rescue România pentru că sunt dispuși să lase confortul din București pentru a veni atâția kilometri în zona noastră pentru a steriliza, dar mai ales mulțumiri Dog Rescue Norway pentru sprijinul financiar care face ca aceste acțiuni să se materializeze”, au transmis Roxana Simion, președintele Asociației „Bobitza’s Ark” Hunedoara.

Asociația „Bobitza’s Ark” Hunedoara, împreună cu Dog Rescue Norway și Dog Rescue România, desfășoară frecvent astfel de acțiuni în județul Hunedoara. Campaniile de sterilizări gratuite se adresează oamenilor cu venituri modeste care nu au posibilități financiare să achite costul acestor operații, dar și animalelor fără stăpân.

Articolul precedentSeri de teatru, la Deva. Două piese care nu trebuie ratate se vor juca la Sala „Pro Arte”
Articolul următorSorin Frunzăverde a încetat din viață