Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Hunedoara face un apel la solidaritate şi întrajutorare pentru fermierul din Sântămărie Orlea care a rămas fără toate proviziile pe care le avea pentru iarnă, strânse pentru animalele sale, în urma incendiului devastator de sâmbăta trecută.

„Colectivul Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Hunedoara, profund impresionat de situaţia grea prin care trece tânărul Flavius Trică, din localitatea Sântămărie Orlea, județul Hunedoara, fermier care și-a pierdut într-un incendiu devastator toate furajele strânse pentru iarnă, necesare animalelor din fermă, precum și mai multe utilaje, face apel către toți fermierii hunedoreni și oamenii de bună credință să întindă o mână de ajutor pentru susținerea activității acestuia”, au transmis cei de la DAJ Hunedoara.

Donațiile pot consta în furaje pentru animale și materiale de construcții, orice ajutor fiind binevenit. Cei care doresc să ajute pot lua legătura cu reprezentanții DAJ Hunedoara.

Reamintim că, incendiul puternic a izbucnit sâmbătă dimineață la două hale pline cu baloți de paie. Mai mulți pompieri au intervenit la fața locului pentru stingerea focului, însă, flăcările au distrus aproximativ 5.000 de baloți de paie. De asemenea, au fost afectate și mai multe utilaje agricole.

Articolul precedentUn miner, vinovat pentru producerea exploziei de la Mina Uricani
Articolul următorComisia de dialog social de la Prefectura Hunedoara se întrunește pentru a căuta soluții pentru mineri