Anunț important despre lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva. Ce spune CNAIR în legătură cu acest tronson?

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunțat, astăzi, că stadiul fizic al lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj -Deva, a ajuns la 89 la sută.

Aceștia spun că, potrivit constructorului, lucrările pe aces segment de autostradă vor fi finalizate până la finalul acestui an. „Lucrări autostrada Lugoj – Deva, lotul 3. Stadiul fizic al acestui lot, este de 89 la sută. Potrivit constructorului lucrările o să fie finalizate până la finalul acestui an”, au precizat, cei de la CNAIR, care au publicat și mai multe imagini cu lucrările realizate pe acest tronson al șoselei de mare viteză.

Sursa foto: CNAIR

Lotul 3 al A1 Lugoj -Deva, între llia și Holdea, are o lungime de aproximativ 21 de kilometri. Conform estimărilor celor de la Asociația „Pro Infrastructură”, organizație care se ocupă cu monitorizarea marilor prioiecte de infrastructură din România, această bucată de autostradă ar putea fi inaugurată, cel mai probabil, abia în primăvara lui 2019. Întârzierea este cauzată de licitația pentru lucrările suplimentare, astfel încât să poată fi executată breteaua de conectare a autostrăzii cu Drumul Național (DN) 68A.

Articolul precedentInvestiție de 25 de milioane de lei din bani europeni pentru modernizarea rețelei de apă și canal din Petroșani
Articolul următorOmul străzii în compania căruia a fost găsită fetița de la Petroșani, pus în libertate