Proiectul de fidelizare al angajaților, derulat de către Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat astăzi pe laureații ediției din luna noiembrie 2018 ai concursului intern ”Angajatul lunii”, o competiție care se derulează cu succes în cadrul operatorului regional al serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului.

În urma analizei efectuate de conducerea executivă a companiei asupra raportelor de activitate depuse de fiecare salariat, la finalul lunii noiembrie, au fost desemnați un număr de trei câștigători ai titlului de ”Angajatul lunii”.

”Munca pe care o desfășoară fiecare dintre muncitorii noștri care activează în sectorul de exploatare este, mai ales în lunile de iarnă, una greu de descris în cuvinte dar esențială în buna derulare a activității Apa Serv. Apreciez faptul că instalatorii noștri se mobilizează ori de câte ori este nevoie de intervenția lor și, prin activitatea pe care o depun, reușim să acționăm rapid și cu succes de fiecare dată când apar probleme pe rețelele de apă și canalizare”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Acesta mai apreciază că, tot privind prin prisma activităților comerciale, de încasare a facturilor aferente serviciilor prestate de operatorul regional de apă și canalizare din Valea Jiului, cele mai bune rezultate le-au avut, în cursul lunii noiembrie 2018, salariatele de la Centrul de încasări din orașul Petrila, motiv pentru care acestei echipe, formate din Rodica Drăghici, Maria Lazăr, Anișoara Lăzăroiu, Ileana Nemeș și Anamaria Rusu le-a fost decernat titlul de ”Colectivul lunii noiembrie” de la Apa Serv.

 

Articolul precedentAccident într-o intersecție din Deva. O femeie a fost rănită
Articolul următorPeste 200 de polițiști hunedoreni, la datorie de Crăciun