Devenii sunt așteptați, în această după-masă, să întindă o mână de ajutor unui preot care hrănește zilnic peste o sută de copii. Este vorba despre părintele Bogdan Cristian Danu, „înger păzitor” pentru micuții mai puțini norocoși. În Piața Victoriei, din centrul municipiului Deva, se strâng astăzi, pachete cu alimente, în cadrul unei noi ediții a acțiunii umanitare „Ajutăm suflete, hrănim copii”.

Oameni binevoitori sunt aşteptaţi să ofere, fiecare după posibilităţi, alimente de bază: zahăr, făină, orez, conserve, dulciuri, paste făinoase -în funcţie de buget şi de gusturi. Toate donaţiile vor ajunge la cei peste o sută de copii aflaţi în grija preotului Bogdan Cristian Danu, din satul Negreștii de Sus, județul Teleorman. „Un om hrănește zilnic peste o sută de copii. Acum are cămara aproape goală. Ne-a cerut sprijinul să poată continua ceea ce face. (…) Evenimentul este o invitație de a întinde o mână de ajutor, fiecare după cum poate. Ideea este să luăm o cutie de pantofi goală, mergem cu ea la hypermarket, iar acolo o umplem cu alimente neperisabile. Nu există nicio restricție în afară de propria imaginație. Singura rugăminte este de a alege produse care să nu se strice pe drum. Se pot folosi alimente de bază – zahăr, făină, orez, conserve, dulciuri, paste făinoase – în funcție de buget și de gusturi. Toate aceste le vom oferi pe data de 02 noiembrie 2019, preotului Bogdan Cristian Danu, cel care are în grijă oameni mai puțin norocoși decât noi”, au transmis inițiatorii acțiunii.

Cei care doresc să se implice sunt aşteptaţi, astăzi, pânâ la ora 18:00, în fața fostei Case de cultură din Deva, unde se vor strânge pachetele.

Articolul precedentMormântul eroilor din Petrila, curățat de voluntari
Articolul următorScandal într-o familie din Bănița. Mamă amenințată de propriul fiu