Consiliul Județean Hunedoara investește peste 20 de mii de lei în preșcolarii hunedoreni. Este vorba de un contract care prevede “acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte UHT și produse de panificație în limita unei valori zilnice/preșcolar/elev”. 20.320.770 de lei este valoarea contractului care are două componente, și anume furnizare cornuri – 10.566.800 de lei și furnizare lapte – 9.753.969.

Acordarea gratuită pentru preșcolarii din grădinițele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate și particulare acreditate și pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și particular de lapte UHT și produse de panificație în limita unei valori zilnice/preșcolar/elev. Limita valorica zilnică cuprinde prețul integral de achiziție a produselor, inclusiv taxa pe valoarea adaugată, cheltuielile de transport, distribuție și depozitare a acestora, după caz”, arată achiziția CJH.

Potrivit documentației, pentru durata întregului contract ar putea fi solicitate între 9,324,000 și 12,192,462 porții; În ceea ce privește cornurile, pentru periaoda contractului se pot solicita între 15,540 și  20,320,770 de porții.

Firmele de profil pot depune ofertele până în data de 18 aprilie.

 

Articolul precedentUn proiect important care recunoaște dreptul de proprietate a fost adoptat de Senat
Articolul următorHunedorenii au mărșăluit pentru viață