Accident rutier cu cinci victime în apropiere de municipiul Hunedoara. O persoană a rămas captivă între fiarele contorsionate ale mașinii. 

Cinci oameni răniţi în accidentul produs pe drumul care leagă Deva de Hunedoara – Video

Publicată de ISU Hunedoara pe Luni, 14 octombrie 2019

Evenimentul rutier s-a petrecut pe DJ 687, zona Macon, în localitatea hunedoreană Cristur. Două autoturisme sunt implicate. În urma evenimentului rutier au rezultat 4 victime, trei conștiente, iar o persoană este încarcerată.
Conducătorul unui camion, care circula pe banda 1 a DJ687, din direcția Deva-Hunedoara, a încercat o manevră de întoarcere încălcând marcajul dublu continuu și a acroșat un autoturism care circula în același sens, pe banda 2. În urma coliziunii, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde acesta a lovit frontal un alt autoturism.
Patru persoane au fost rănite, un bărbat și două femei din primul autoturism și conducătoarea auto a autoturismului care circula din sens opus. 
 Este blocată circulația pe un sens. La fața locului intervine Detașamentul Deva cu autospeciala de descarcerare, SMURD C1 și Autospeciala de Transport Victime Multiple.
În curs de actualizare…

 

Articolul precedent100 de tineri din Valea Jiului vor descoperi muntele
Articolul următorTânăr prins drogat la volan, prin Hunedoara