Patru persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc, luni, pe DN 66, la intrarea în municipiul Petroşani, una dintre victime, care intrase în stop cardiorespirator, fiind resuscitată cu succes de echipele de prim-ajutor ajunse la faţa locului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor, accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a tamponat frontal cu o maşină care circula regulamentar.

„În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto care a produs evenimentul rutier, a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, dar şi a conducătorului auto care circula regulamentar”, a precizat IPJ Hunedoara.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din Petroşani specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor, în cele două autoturisme fiind găsiţi o femeie şi trei bărbaţi, unul dintre aceştia aflându-se în stop cardiorespirator.

Trei ocupanţi ai unui autovehicul au fost extraşi din maşină şi au primit îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul aflat în stop cardiorespirator a fost supus protocolului de resuscitare de echipajele medicale SMURD şi Ambulanţei.

„Din fericire, bărbatul a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat, împreună cu ceilalţi trei răniţi mai uşor, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Petroşani”, a informat ISU Hunedoara.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentRomânia în realitate, invitați FELICIA FILIP și CRISTIAN MIHĂILESCU
Articolul următorIa pastila SRS: Rusia sau China? Cine e dușmanul