Absolvenții din județul Hunedoara, care nu au un serviciu sau doresc schimbarea acestuia, sunt așteptați la bursa locurilor de muncă, acțiunea care va avea loc pe 19 octombrie. Acțiunea se va desfășura, în ziua respectivă, în toată țara.

În județul Hunedoara, bursa va fi organizată la Deva, Hunedoara, Petroțani, Orăștie și Brad. Absolvenții sunt așteptați între orele 09:00 și 13:00, la punctele locale ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

“Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea, în timpul cel mai scurt”, a declarat Nicolae Fara, directorul AJOFM Hunedoara.

El a precizat că, angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor legale, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile. Totodată, absolvenţii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

Articolul precedentLa Petrila a început construcția unei noi grădinițe
Articolul următor„Mișa” Klein, căpitanul echipei Corvinul Hunedoara, ar fi împlinit, astăzi, 59 de ani