Bărbat reţinut preventiv pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat. Acesta a fost identificat de poliţişti în urma unei acţiuni, pe raza municipiului Petroşani.

 În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Petroșani au efectuat o acţiune în urma căreia au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Petroșani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

Poliţiştii au stabilit că petroşăneanul, în seara zilei de 10.11.2019, în jurul orei 23:00, a sustras din interiorul unui restaurant din municipiul Petrosani un rucsac în care se afla un laptop, în valoare de 2.000 de lei, ce aparținea unui bărbat din municipiul Petroșani care se afla la un eveniment, în localul respectiv.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, iar prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Față de bărbat, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.  

 

Articolul precedentAccident mortal provocat de un șofer băut
Articolul următorPrimăria Deva vrea să preia Termocentrala Mintia. „Această unitate energetică trebuie salvată”