Liniştea de pe o stradă micuţă din municipiul Deva a fost spartă, astăzi, de o întâmplare ce îl are ca protagonist pe un adolescent de 17 ani. Tânărul ar fi sustras autoturismul unei colege de serviciu, cu care ar fi ieşit „la plimbare” prin oraş. Din lipsă de experienţă, neavând permis de conducere, a intrat cu maşina în poarta unei case situată pe strada Împăratul Traian, din spatele spitalului judeţean, chiar în centrul oraşului. Poarta s-a prăbuşit peste câinele proprietarei imobilului. În acelaşi timp şi maşina sustrasă a fost serios avariată. Povestea s-a încheiat la sediul poliţiei.

Se pare că, minorul de 17 ani ar fi sustras cheia autoturismului din ghiozdanul colegei sale de serviciu. S-a urcat la volanul maşinii care se afla în parcarea celui mai mare centru comercial din oraş. Iniţial, oamenii legii au fost sesizaţi cu privire la furtul maşinii, de către soţul femeii. „Autoturismul a fost identificat, în această dimineaţă, pe strada Împăratul Traian, din Deva, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime. Cel aflat la volanul maşinii, un minor în vârstă de 17 ani, a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Deva, pentru a fi audiat cu privire la infracţiunea de conducere fără permis. În urma probatoriului urmează a se extinde cercetările şi cu privire la comiterea infracţiunii de furt (de folosinţă)”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Proprietara casei, a cărei poartă a fost dărâmată, a povestit jurnaliştilor că o vecină a anunţat-o despre cele petrecute.

Sursa foto: captură video Ziar de Hunedoara
Articolul precedentGreenpeace cere ministerului fără ministru soluții
Articolul următorDemisie la vârful ALDE Hunedoara. Mircea Moloţ a renunţat la funcţia de preşedinte a filialei judeţene