O cisternă cu 20.000 de litri de lapte s-a răsturnat joi dimineaţa pe autostrada A1, în zona localităţii Ilia, maşina oprindu-se în afara părţii carosabile după ce a rupt un parapet metalic de pe marginea drumului.

Şoferul cisternei a rămas încarcerat în cabina autovehiculului şi a fost scos afară de un echipaj al pompierilor militari din Ilia, bărbatul fiind în stare conştientă şi fără leziuni vizibile, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de o echipă de prim ajutor, care a evaluat starea sa de sănătate şi a propus să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, însă conducătorul auto a refuzat.

Concomitent, echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul accidentului.

„În urma răsturnării în afara drumului, cisterna, ce transporta aproximativ 20.000 de litri de lapte, s-a fisurat, iar lichidul s-a scurs pe sol”, a menţionat ISU Hunedoara.

Traficul pe A1 a fost blocat pe o bandă până la finalizarea cercetărilor referitoare la dinamica producerii accidentului

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentBilanț coronavirus 5 august: 244 de cazuri noi, 2 decese
Articolul următorSe prelungește STAREA DE ALERTĂ în România