Nici o firmă nu s-a prezentat la licitația organizată de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, pentru adjudecarea contractului de execuție a lucrărilor la drumul național 66 A, Uricani-Băile Herculane, astfel că licitația va fi reluată din nou.

Cea mai controversată șosea din România rămâne, momentan, fără constructor. După ce ani de zile lcurările au fost oprite din cauza ecologiștilor de mediu, acum odată reluată procedura, autoritățile nu găsesc constructor.

”Nu este o veste bună pentru Valea Jiului aceea că, la licitația pentru atribuirea contractului de execuție la drumul Câmpu lui Neag – Băile Herculane nu s-a prezentat nici o firmă. Nu-mi explic care poate fi cauza acestei situații dar cert este că, am vorbit personal cu domnul ministru Răzvan Cuc pe acest subiect și am primit asigurări că, în perioada imediat următoare, se va relua procedura de licitație, iar contractul va fi scos pe SEAP. Și mai cert este că Valea Jiului își dorește acest drum, că Guvernul a alocat bani și există dorința ca drumul spre Herculane să fie realizat și eu sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, se va realiza”, a declarat Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara.

De 307.506.000 lei este nevoie pentru continuarea lucrărilor la DN 66A Câmpu lui Neag – Herculane. Guvernul a aprobat în luna aprilie indicatorii tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Drum de legătură DN 66A km 47+600 – km 66+204, Câmpu lui Neag – Cerna”, judeţul Gorj.

 

 

 

Articolul precedentIstorie scoasă la licitație
Articolul următorSistem de învățământ dual, la Deva