4000 de locuințe din Deva nu mai beneficiază de agent termic. Termocentrala Mintia a oprit furnizarea agentului termic. Oficialii termocentralei vorbesc de o avarie pe magistrală, în timp ce sindicaliștii arată spre lipsa stocurilor de cărbune. 

„Astăzi am primit confirmarea că întreruperea a fost generată de o avarie la magistrala de distribuire a agentului termic, care va fi remediată în cel mai scurt timp, în cursul zilei de astăzi”,  a spus Florin Nicolae Oancea, primarul municipiului Deva. 

Termocentrala de la Mintia s-a confruntat cu o situație de criză în cursul zilei de sâmbătă atunci când stocurile de cărbune erau de 30 de tone. Pentru a funcționa în parametri normali este necesară o cantitate de minimum 2000 de tone de cărbune.

Articolul precedent“Dacă mergeți spre Sibișel, nu uitați să udați pomii!”. Copaci plantați în gropile de pe drum, în semn de protest
Articolul următor“Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului”| Cetatea Devei și Centrul Cultural, iluminate în albastru