Începutul sărbătorilor de iarnă din Petroșani va fi marcat prin momente festive. La fel ca în fiecare an, autoritățile locale se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă. La Petroșani deja a început montarea ornamentelor luminoase care vor împodobi localitatea.

Ca de fiecare dată, momentul aprinderii luminițelor în Parcul Carol Schreter va fi prilej de bucurie pentru cei mai mici locuitori ai localității.

Toți copiii ce vor fi prezenți să participe la apăsarea butonului care dă startul iluminatului public ornamental se vor bucura de venirea sărbătorilro de iarnă. După acest moment, împreună cu părinții, bunicii sau rudele vor asculta un mic spectacol de colinde. Copiii vor primi la finalul colindelor diverse dulciuri.

De asemenea, se vor achiziționa 10 costume de Moș Crăciun care vor fi folosite de 10 elevi pentru a bucura copiii prezenți cu ocazia acestui eveniment.

3000 de lei a alocat Consiliul Local al municipiului Petroșani pentru a marca începutul sărbătorilor de iarnă.

 

Articolul precedentCum a descoperit un tânăr, într-o noapte fără somn, procedura revoluționară care ar putea vindeca toate bolile genetice
Articolul următorUn salvator are nevoie de ajutor pentru a fi salvat