Dosarul lui Emil Floruț, fostul director general al Complexului Energetic Hunedoara, a fost plimbat timp de doi ani între instanțele de judecată din țară. Acum s-a lovit de o nouă barieră. Tribunalul Hunedoara trebuie să stabilească completul de judecată.

Dosarul în care fostul director general al CEH contestă concedierea sa a fost plimbat pe ruta Oradea – Petroșani – Deva. Rând pe rând, instanțele și-au declinat competența, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara care va trebui să soluționeze litigiul. Numai că la Tribunalul Hunedoara instanța a amânat cauza. Dosarul trebuie repartizat aleatoriu la un complet de judecată specializat în fonduri civile.

Emil Floruț a acționat în instanță Complexul Energetic Hunedoara, după ce CA-ul societății l-a revocat din funcția de director general, în luna decembrie a anului 2015. Dosarul a fost inițial înregistrat la Oradea, în 2016. După câteva termene, instanța a trimis dosarul la Judecătoria Petroșani unde a fost înregistrat în iunie anul trecut. Apoi, dosarul a ajuns la Tribunalul Hunedoara.

 

 

 

Articolul precedentFonduri europene pentru dezvoltare la Hațeg
Articolul următorDeva, parte din proiectul „Beacon”, finanțat de Ministerul Mediului din Germania