13 absolvenţi hunedoreni, angajaţi pe loc la „Bursa locurilor de muncă”

Un număr de 13 absolvenţi din judeţul Hunedoara au fost angajaţi pe loc, iar alţi 44 au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă, în urma „Bursei locurilor de muncă”, care s-a desfăşurat vineri, 19 octombrie.

Acţiunea a avut loc, între orele 09:00 şi 13:00, la Deva, Hunedoara, Petroşani, Orăştie şi Brad.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Hunedoara, la această bursă au fost contactaţi 106 angajatori în vederea participării, dar s-au prezentat efectiv 40 agenţi economici. Oferta de locuri de muncă a numărat 118 de posturi. Cele mai multe job-uri au fost oferite la Hunedoara (45), urmată de Petroşani (31), Deva (15), Orăştie (14) şi Brad (13).

În intervalul orar mai sus menţionat, s-au prezentat la sediul AJOFM din Deva sau la punctele locale ale agenţiei din celelalte localităţi ale judeţului în care s-a desfăşurat acţiunea, 98 de absolvenţi interesaţi să se angajeze. Cea mai mare participare s-a înregistrat la Petroşani, unde 32 de tineri au mers să îşi caute un loc de muncă. La Deva, bursa a avut 26 de participanţi, la Orăştie 15, Brad -16, în vreme ce, la Hunedoara -oraşul în care au fost oferite cele mai multe posturi, au fost doar nouă absolvenţi prezenţi.

La final, au fost selectaţi 44 absolvenţi în vederea angajării şi au fost încadraţi în muncă 13 absolvenţi, dintre care unul (din Petroşani) cu studii superioare. AJOFM Hunedoara va monitoriza, după un interval de 30 de zile, câţi dintre absolvenţii selectaţi au fost încadraţi în muncă.

Articolul precedent„Cadouri”, lăsate de trecători rangerilor din Retezat. „Nu suntem gunoieri!”
Articolul următorPieţele „Obor” şi „Dunărea” din Hunedoara, închise pentru igienizare