La Deva a fost administrată astăzi doza de vaccin anti-COVID cu numărul 10.000 la centrul drive-through care funcționează în parcarea unui centru comercial.

Cel care a primit doza de vaccin Pfizer cu numărul 10.000 este un bărbat de 30 de ani din localitatea Banpotoc.

„S-a vaccinat, atât el, cât şi familia, cu gândul că doar în acest fel ne putem întoarce la normalitate”, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Bărbatul a declarat că nu a avut probleme demne de semnalat după administrarea primei doze şi că a recurs la vaccinare pentru a se simţi în siguranţă.

Centrul de vaccinare drive-through din Deva s-a deschis pe 24 aprilie, aici fiind organizate şi campanii speciale în care au fost imunizaţi, cu prioritate, biciclişti sau motociclişti.

În cadrul centrului funcţionează patru fluxuri de vaccinare, pe trei dintre acestea utilizându-se serul produs de Pfizer-BioNTech, iar pe al patrulea, Johnson&Johnson.

Persoanele care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, o pot face prezentând actul de identitate, fără să fie nevoie de înscrierea în platforma naţională.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentBilanț coronavirus: 381 de cazuri noi și 63 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorCum au ajuns banii muncitorilor pe mâna actualilor lideri sindicali: JAFUL de miliarde din patrimoniul UGSR – dezvăluiri incendiare la „Culisele statului paralel”